Despre noi

Depozitul de Tablă Internațional

Depozitul de Tabla International, o companie care a inceput sa produca garduri si acoperisuri in 2014, cu un numar minim de angajati si utilaje. Istoria companiei, incepe intr-o mica fabrica de tabla in orasul Galati. O companie ce si-a inceput activitatea pe o suprafata de 1000mp, ca producator de sisteme de garduri si acoperisuri din tabla.

De atunci, ne-am dezvoltat treptat compania, extinzandu-ne oferta cu produse in conformitate cu tendintele actuale ale pietei.

In 2016, productia este relocata intr-o hala de 2000mp, si se mareste capacitatea de productie prin achizitionarea a 2 linii de profilare.

In 2017, este reinnoit parcul auto al companiei, prin achizitionarea de autoutilitare noi.

Anul 2018, compania Depozitul de Tabla International lanseaza un nou produs in portofoliul de garduri. Gardul Smart FIX – un produs patentat de Oficiul Uniunii Europene pentru proprietate intelectuala No. 004143956-0001.

La trecerea fiecarui an, am dezvoltat si extins compania, astfel ca, in anul 2019, Depozitul de Tabla International isi mareste capacitatea de productie. Depozitul de Tabla International achizitioneaza 3 linii automate pentru productia sipcii metalice pentru gard.

In 2020, fabrica de tabla este relocata la Brasov, pentru a-si continua planul de dezvoltare pe o suprafata de 10000mp. Productia de sipca metalica pentru gard si tigla metalica pentru acoperis, fiind sustinuta in 2 hale de 4000mp si 1000mp. De asemenea, incepe o campanie de promovare la nivel national, a produselor marca Depozitul de Tabla International, cu artistul roman Raba.

In 2021, Depozitul de Tabla International, companie lider pe piata romaneasca de garduri si acoperisuri din tabla, cu o capacitate productie de aproximativ 6000 tone/an.

Observam activ nevoile clientilor si schimbarile de pe piata gardurilor și acoperisurilor. La Depozitul de Tabla International, dezvoltam in permanenta oferta noastra pentru a răspunde asteptarilor celor mai pretentiosi clienti si a oferi produse cu designul cel mai modern.

In vederea satisfacerii nevoilor clientilor nostri, Depozitul de Tabla International, companie care a stabilit relatii comerciale cu cele mai importante combinate siderurgice din tara si strainatate. Calitatea produselor si a materiei prime furnizate de companie, a reprezentat intotdeauna un factor decizional in alegerea partenerilor nostri.

 Capacitatea mare de productie, permite companiei noastre, sa puna la dispozitia clientilor – Depozitul de Tabla International , o gama vasta de produse active in stoc. Sisteme complete pentru garduri si acoperisuri metalice.

Garanție

Garanție pe viață. Află mai multe detalii din certificatul de garanție

Consultanță

O echipă dedicată răspunde cererilor venite din partea clienților, oferind consultanță și suport tehnic.

Transport gratuit

Livrarea se face în maxim 72 de ore de la comanda fermă.

Satisfacția clientului

Servim cu plăcere și entuziasm fiecare solicitare care vine din partea clienților noștri.

performanta

Companie Lider pe Piața Românească

Printr-un personal tânăr, dinamic și profesionist, sunt o companie care căută să găsească, în permanență cele mai bune soluții în materie de tablă, pentru satisfacerea nevoilor clienților Depozitul de Tablă Internațional.

Am câștigat locul pe piața românească a produselor metalurgice. Prin calitatea produselor comercializate, rapiditatea în ofertare și livrare, și prin consilierea gratuită pe care o oferim clienților Depozitul de Tablă Internațional.

0
Tone capacitate de producție pe an
0
Clienți mulțumiți până în prezent
0
Livrări pe lună
0
Ani de garanție maximă

Acoperire Nationala

Vrei să devii partener Depozitul de Tablă

Contactează-ne

Ai nevoie de gard sau acoperiș?

Povestește-ne despre planurile proiectului tău!

Iar noi, Depozitul de Tablă Internațional, te vom ajuta cu oferte potrivite, pentru planul și bugetul tău.

Sună-ne sau scrie-ne și îți trimitem materialele rapid, la tine acasă! Livrarea produselor marca Depozitul de Tablă Internațional se va face în maxim 72 de ore de la comandă, indiferent de localitatea în care te-ai afla, iar transportul este gratuit.