Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home3/dep45/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Companie - Depozitul de Tablă Internațional

Depozitul de Tabla International


In vederea satisfacerii nevoilor clientilor nostri, am stabilit relatii comerciale cu cele mai importante combinate siderurgice din tara si din strainatate. Calitatea produselor si a materiei prime furnizate, a reprezentat intotdeauna un factor decizional in alegerea partenerilor nostri. Compania noastra s-a afirmat, mai ales, in comercializarea si procesarea rulourilor de banda zincata si prevopsita.


Capacitatea de productie ne-a permis sa punem la dispozitia clientilor o gama vasta de produse derivate din aceasta, precum tabla zincata si colorata in foi lise sau cutate, sipca de gard metalica zincata sau colorata, diverse profile metalice pentru acoperisuri sau garduri. Deasemenea, Depozitul de Tabla International produce in centrul propriu plasa de gard impletita, din diferite grosimi de sarma. Toate aceste produse se regasesc in permanenta in stoc la dimensiuni uzuale, existand posibilitatea executarii de comenzi speciale, conform cererilor.

Lideri pe Piata Romaneasca

Printr-un personal tanar, dinamic si profesionist, incercam in permanenta gasirea celor mai bune solutii pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

Ne-am castigat locul pe piata romaneasca a produselor metalurgice prin calitatea produselor comercializate, rapiditatea in ofertare si livrare, cat si prin consilierea gratuita pe care o oferim clientilor nostri.