Scrie-ne

Contact

In timpul pandemiei COVID-19, facilitatile noastre de productie si depozitare a produselor noastre (garduri si acoperisuri) continua sa acorde prioritate sigurantei angajatilor si clientilor care ne pasesc pragul depozitului de tabla. In acest moment exista proceduri speciale, iar clientii companiei nu vor fi afectati de vreo intarziere in program, deoarece orele de deschidere sunt in prezent neschimbate.

Distanțare socială

Într-un efort de a combate răspândirea COVID-19, toate birourile respecta normele de distantare sociala, de evitare a contactului direct, si de purtare obligatorie a mastii de protectie. Angajații au primit instrucțiuni clare in ce priveste interactionarea, iar partea de consultanta poate fi contactata prin telefon sau e-mail pentru a vă ajuta cu procesarea oricarui tip de comanda, cu plățile și /sau orice alte întrebări referitoare la productia de garduri si acoperisuri.

Igiena

Curățenia este întotdeauna primordială, iar angajații iau măsuri de precauție suplimentare, inclusiv ștergerea mânerelor ușilor și de la poartă mai frecvent, și curățarea regulată a suprafețelor. Pentru a combate în continuare răspândirea COVID-19, unii dintre angajații noștri vor lucra de acasă.

Comenzi, plăți și soluții pentru clienții noștri

În acest moment, clienții noi și existenți pot finaliza în continuare contractele in derulare și pot efectua plăți operationale prin telefon sau online, sau la orice sucursala bancara prin ordin de plata(OP). Ne apreciem clienții și vom găsi cea mai bună si eficienta soluție pentru situația acestora.

Echipa noastră recunoaște că pandemia a evoluat si a afectat numeroase companii pe plan local. Ca atare, politicile și procedurile pot fi modificate pe baza restricțiilor, închiderilor și reglementărilor menite să asigure siguranța comunității noastre. Semnalizarea tuturor facilităților noastre conține informații actualizate și numere de telefon pentru asistență.

Transport – livrarea gratuita, verificarea comenzilor,

Clienții ne pot contacta întotdeauna prin telefon sau online pentru orice intrebari, ce nu au un raspuns in pagina noastra de Intrebari Frecvente.

  Brașov,
  Com Halchiu DN 13

  E-mail: 
  office@depozitul-de-tabla.ro

  Telefon: 
  0742 42 42 04
  0742 42 42 84

  Program: 
  Luni-Sâmbătă 08:00-20:00

  Ai o întrebare?

  Poți afla chiar acum raspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

  Acoperire Nationala

  Vrei sa devii partener Depozitul de Tabla