INTREBARI FRECVENTE

Raspundem la cele mai
utile intrebari

Produsele fabricate de Depozitul de Tabla International sunt marca inregistrata EUIPO. Atat denumirea cat si modelul produselor se comercializeaza prin intermediul partenerilor oficiali. 

Serviciul de montaj nu este oferit de catre Depozitul de Tabla, noi ne asiguram ca marfa sa fie procesata cu grija si atentie de catre colegii nostri, operatori.

Livrarea se face în maxim 5 zile lucratoare de la comanda ferma.

Da, livrăm în tara.

Transportul este gratuit. Costul este suportat de catre Depozitul de Tabla.

Da, oferim discount pentru comenzile mari.

Suruburile nu sunt incluse in pretul produselor Depozitul de Tabla. Acestea se achizitioneaza separat.

Gardul Linella este format din 3 profile de montaj si profilele Linella. Asamblarea lui se face la sol sau in plan vertical cu ajutorul autoforantelor de prindere.

Sipcile sunt fabricate din tabla prevopsita din otel, zincata pe ambele parti si protejata cu vopsea polimerica (aceeasi materie prima din care este produsa si tigla metalica).

În functie de finisajul ales, garantia variaza intre 10 si 40 de ani. Se ofera garantie pentru culoare si coroziune. 
Certificatul de garantie poate fi gasit la documentatie

INTREBARI FRECVENTE

Te-ai hotărât?

Mai ai întrebări care să te ajute să iei o decizie?  Ajută-ne sa
înțelgem mai bine proiectul tău pentru a-ți putea oferi cele mai bune soluții.

Gard metalic Linella - sipca gard

Te-ar putea interesa

Cele mai recente articole

Tot ce trebuie sa stii despre un sistem pluvial

Iți prezentăm tot ce trebuie să știi despre cum să selectezi și să întreții un sistem pluvial, acel erou al gestionarii apei de pe acoperisuri.

Gard metalic Linella - sipca gard

Ai nevoie de un gard nou pentru curtea ta? Indiferent dacă vrei sa obtii mai multă intimitate în spațiul exterior, trebuie să blochezi cumva vantul care formeaza curent, să maschezi o vedere la stradă, sa iti asiguri piscina sau pentru a tine câinii înăuntru, Depozitul de Tabla va asigura cele mai bune optiuni de alegere a unui gard.

Acoperisul joaca un rol important pentru orice casa, acesta o protejeaza de conditiile meteorologice nefavorabile (ploaie, actiunea soarelui), totul pentru a nu simti vreun disconfort. Intretinerea corespunzatoare va ajuta la mentinerea acoperisului tau pentru o perioada cat mai lunga de timp.