Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home3/dep45/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Logistică - Depozitul de Tablă Internațional

TRANSPORT

Produsele marca DEPOZITUL DE TABLĂ sunt livrate rapid în orice zonă a țării și asta datorită sistemului logistic bine pus la punct, capacității ridicate de producție și a relațiilor bune cu partenerii din țară. Credem că un produs conceput, fabricat, ambalat și distribuit eficient reprezintă un cost final mai mic.

Se interzice mutarea produselor prin târâre.

MANIPULARE

Gardurile și acoperișurile marca DEPOZITUL DE TABLĂ se execută în funcție de necesitățile clientului, se livrează în paleți de lemn, fiind ușor de manipulat cu ajutorul macaralelor sau a motostiuitoarelor.

În timpul manevrării manuale apare riscul ca marginile invelitorilor metalice să fie distruse și să se producă deformarea ceea ce ar putea impiedica produsele să iși indeplinească rolul pe termen lung.

DEPOZITARE

Peleții de gard și acoperis trebuie să fie depozitați în spații închise, uscate și bine aerisite, unde nu există variații mari de temperatură. Pentru intervale scurte este permisă depozitarea în spații deschise, dacă peleții sunt acoperiți de o prelată care își menține culoarea și permite ventilarea.Produsele metalice trebuie să fie așezate pe suport, la o distanță potrivită de pământ, pentru a permite scurgerea și aerisirea.

Tabla cutată, doar zincată, fără strat de vopsea, trebuie depozitată numai în spații inchise și uscate.