Portofoliu

Garduri și Acoperișuri
din tablă

În calitate de producător de top din industria pentru garduri si acoperisuri metalice, produsele marca Depozitul de Tabla International sunt specificate și instalate în proiecte care variază de la case unifamiliale la proiecte comerciale de lux.

Linia produselor asociată cu rețeaua noastră de antreprenori ne face alegerea ideală pentru orice proiect.

Acoperișurile metalice oferă o alternativă atractivă decat cea a altor materiale utilizate în mod obișnuit. În timp ce alte opțiuni pot avea costuri inițiale mai mici, adesea au si o speranță de viață mult mai scurtă și necesită o întreținere frecventă.

Șindrilele asfaltice, de exemplu, sunt vulnerabile la micșorare, eroziune și crăpături, în special în regiunile țării în care sunt expuse condițiilor meteorologice extreme.

Capabil să dureze mulți ani, cu întreținere sau reparații minime, acoperișurile din tabla pot rezista și nu se vor coroda sau crapa din cauza vremii sezoniere.
Un acoperiș metalic oferă, de asemenea, atât rezistență la foc, cât și eficiență energetică, reducând costurile de răcire cu 10-25%

Portofoliu

Garduri

Atunci când vrei sa alegi gardul potrivit pentru casa ta, trebuie să faci selecția determinând toate aspectele dorite. Înainte de a lua o decizie finală cu privire la sistemul de gard din tablă de care ai nevoie, asigură-te!

Te sfătuim să iei în considerare înălțimea, culoarea, stilul de design și finisajul (lucios, mat sau imitație de lemn).

Gardurile noastre de tablă adaugă frumusețe proprietății și oferă, de asemenea, și o securitate mai bună. Un gard din tabla asigură siguranța atât animalelor de companie, cât și copiilor, mai ales dacă pe proprietate se află o piscină, un iaz sau un lac.

Toate produsele de la Depozitul de Tabla® International sunt marcă înregistrată!

Produse autentice: oferim garanție pentru fiecare produs în parte. Imprimarea cu laser pe produsele Depozitul de Tabla International oferă toate informațiile necesare pentru a avea certitudinea calității.

Portofoliu

Acoperișuri

Producem sisteme pentru acoperișuri metalice de înaltă calitate. Plăcile de acoperiș metalice pe care le proiectăm sunt făcute pentru a vă oferi siguranță in locuinta și protecție maximă intregii familii. Depozitul de Tabla International iti ofera liniștea de care ai nevoie cand vine vorba de casa, astfel încât să te poti concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață.

La Depozitul de Tabla, o intreaga echipa de profesionisti in domeniu, lucreaza pentru a construi produse metalice de calitate pentru acoperișuri. De asemenea, pe langa oamenii pasionati ce formeaza echipa, ne mandrim cu echipamente de ultima generatie, concepute pentru a oferii rezultate finite de inalta calitate. Calitatea și dedicarea sunt calitatiile definitorii care se si vad în produsele noastre pentru acoperișuri. Acestea servesc drept bază si pentru relațiile noastre de afaceri, cu firmele colaboratoare.
Dacă esti interesat să afli mai multe despre Depozitul de Tabla International și de produsele noastre, nu ezita sa ne suni, sau daca esti curios, ne poti face oricand o vizita in Brasov.

Scalabilitatea noastră operațională și puterea de cumpărare îi ajută pe clienții noștri să facă față provocărilor fluctuațiilor cererii, modificărilor de proiectare, ciclurilor de viață scurte ale produselor și termenelor de livrare scurți.
Permiteți-ne să vă arătăm de ce atât de multe companii s-au asociat cu compania noastra, pentru a-și consolida lanțul de aprovizionare sau pentru a adăuga materie capacității de producție.